Inspiraciji nikada kraja,jos jedna torta koja je nastala "usput". Ukus...extra
KORA: 3 jaja
3 kasike brasna
3 kasike secera
1/2 prasak za pecivo
sok od jedne narandze
kora od jedne narandze
200gr cokolade
FIL: 500 ml slatke pavlake
Belanca umutiti sa secerom u cvrst sneg,potom dodati zumanca brasno,sok od narandze,koru rendanu al samo narandzast deo,beli ne, istopljenu cokoladu na pari i prasak za pecivo. Peci u zagrejanoj rerni dok nedobije boju.
Umutiti slatku pavlaku i podeliti na dva dela. U jedan deo sipati istopljenu cokoladu .Drugi ostaje beo. Ja sam delila na tri dela zbog dekoracije. Filovati tortu i ukrasiti po zelji.
KORA: 3 jaja
3 kasike brasna
3 kasike secera
1/2 prasak za pecivo
sok od jedne narandze
kora od jedne narandze
200gr cokolade
FIL: 500 ml slatke pavlake
Belanca umutiti sa secerom u cvrst sneg,potom dodati zumanca brasno,sok od narandze,koru rendanu al samo narandzast deo,beli ne, istopljenu cokoladu na pari i prasak za pecivo. Peci u zagrejanoj rerni dok nedobije boju.
Umutiti slatku pavlaku i podeliti na dva dela. U jedan deo sipati istopljenu cokoladu .Drugi ostaje beo. Ja sam delila na tri dela zbog dekoracije. Filovati tortu i ukrasiti po zelji.

.jpg)
Нема коментара:
Постави коментар